Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μετά την πρεμιέρα!

Την Παρασκευή το βράδυ η Μιράντα Τσοκοσλούρπ βρέθηκε στην πύλη Βηθλεέμ, στα ενετικά τείχη. Εκεί δε συνάντησε μόνο το λαγό Φρανσουά Τρουφώ και τη χελώνα Καρλότα Πανακότα αλλά και εσάς. Πολλά παιδιά, πολλές μαμάδες, μπαμπάδες, φίλους, φίλες. Η παρουσία σας τη βοήθησε να ξεπεράσει το άγχος της και να αφοσιωθεί στον αγώνα της να σώσει τη μαγισσοχώρα! Σας ευχαριστεί με όλη της την μαγισσοκαρδιά. Και αν ταξιδέψετε ποτέ ως την Παντεσπανία θα σας προσφέρει σίγουρα τα μαγικά μπισκότα της ευτυχίας. 

Πριν πάρει το μακρύ δρόμο της επιστροφής, η Μιράντα, κουρασμένη αλλά χαρούμενη, μας ζήτησε να της δώσουμε για λίγο το λόγο.


"Οι Κλωστηδόνες και εγώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που μας βοήθησαν στην προσπάθειά μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Philter, τον Ανδρέα, την Alice και την Καλλιόπη για τις υπέροχες μουσικές τους και για την πολύτιμη συμπαράστασή τους πριν και κατά τη διάρκεια της παράστασης.
Τον Αλέξανδρο για το μακιγιάζ. Το Μάρκο Πινακουλάκη για τα μηχανήματα και τον Κωστή Ζαϊμάκη για την κονσόλα. Τον Κώστα Π. για την ηχητική επιμέλεια. Τη Μαρία Μαθιουδάκη και τη Μαρία Αρελάκη που ανέλαβαν την υποδοχή των μικρών και μεγάλων θεατών. Τη μαμά Μαίρη για τα λευκά γάντια. Το Νίκο Σ. για την τεχνική βοήθεια.
 Χωρίς όλους εσάς δάκρυα αλμυρά θα έτρεχαν στα πρόσωπά μας, θα κάναμε πικρές σκέψεις και θα είχαμε πρόσωπα ξινισμένα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου